Bulgur s jablky a skořicí - dezert k MDŽ

01. 03. 2021 | Recepty


Návod k přípravě:
Bulgur (celý sáček) nasypte do 300 ml vařící se vody a za stálého míchání vařte cca 2-3 min., poté odstavte ze zdroje tepla, přiklopte poklicí a nechte 5 – 10 min odležet poté promíchejte. Do dezertní misky skládáme: uvařený bulgur, višňovou zavařeninu, zakysanou smetanu (ochucenou nastrouhanou citronovou kůrou, cukrem a na drobno nasekanými lístky máty). Na vrh dozdobíme nastrouhanou čokoládou či grankem, čokoládovými tyčinkami nebo i čerstvým ovocem.

Dobrou chuť :)


Na 2 porce potřebujeme: 
  • bulgur s jablky a skořicí Vita Motion 1 balení
  • Višňová zavařenina s levandulí
  • zakysaná smetana
  • citron
  • čerstvá máta
  • cukr (může být vanilkový) 
na ozdobení:
čokoláda nebo granko, čerstvé ovoce, čokoládové tyčinky…


Copyright © 2010-2017 - IamWRS vyroba-www.cz